Cuvinte magice (II)
Posted on 08/05/2014

Cel de-al doilea cuvânt magic din ecuația manifestării a ceea ce suntem și a ceea ce vrem este „Eu cred” – deschizătorul fluxului de conştiinţă al  încrederii.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Magicul „eu cred”!

De ce ni se pare complicat? Deoarece credem despre viaţă că este grea şi nu ştim şi nu conştientizăm că noi suntem creatorii ei. Dacă noi credem şi vedem viața grea o creăm grea, dacă noi credem şi vedem viața uşoară, o creăm uşoară.

În momentul în care crezi în ceva, deschizi un flux de conştiinţă al încredereii, care este imperios necesar în procesul materializării. Prin acest flux al încrederii că totul este posibil creezi la nivel cerebral diverse conexiuni neurale cu ajutorul reţelelor cartografiate pe creier încă de când erai copil (3-7 ani) – atunci totul era posibil, deoarece erai conectat cu Sinele tău Divin, nu cunoşteai limite și pericole. În acea perioadă nu cunoșteai starea de neputinţă, pentru că această stare nu era încă înregistrată în creier. Când maeștrii ne îndrumă prin îndemnul: “Fiți precum copiii” – la asta se referă și nu la a sta cu mâna în sân, fără să iei decizii pentru viață, sau să aștepți să-ți pice de sus. Se referă la faptul de “a fi” cu mintea nelimitată și cu credința unui copil care nu cunoaște îngrădirea conștiinței umane.

Încrederea este forţa care te propulsează spre acea stare cum că, totul este posibil. Încrederea te duce în starea în care dispar îndoielile. Singurele noastre piedici sunt îndoielile, care ne dezechilibrează şi energetic şi vibraţional. Îndoiala ne duce ba pe un flux al posibilităţilor, ba pe un flux al eşecului. Dacă nu ai constanţă în gândire, simţire şi atitudine, în creier se creează conexiuni, ba de credinţă, ba de eşec. Iar dacă nu ai un anumit timp fizic în care o reţea să se consolideze pe credinţă, din creier nu se transmit neurotransmităţori către corpul fizic care să-ţi dea atitudinea necesară saltului cuantic în dimensiunea unde exişti cu ceea ce vrei, împlinit.

Încrederea este forţa primordială în a face o schimbare de pe o linie de potenţial pe alta. Avem nevoie doar să declanșăm încrederea și toate se vor așeza optim pentru noi și împlinirea noastră. Toată puterea se află în noi şi se activează prin încredere. Dați-vă voi să aveți încredere și toate vi se vor adăuga vouă. Încrederea este cea care îți declanșează din interior izvorul potențelor divine spre manifestare și atunci poți spune cu adevărat că ești manifestarea sinelui divin, sau a părții divine din tine. Fiți credință și exprimați cât mai des “eu cred” pentru a experimenta o viață ușoară și în armonie.

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

2 Comments
  1. Poate că ne dorim ca dorintele să ni se îndeplineasca imediat da totusi este nevoie de timp si tot timpul îmi spuneam cand îmi trecea vre o îndoială, ce crezi cand te apuci de o treaba apoi Niculina zicea că si-a repetat ceva 6 luni si s-a îndeplinit da ca a avut încredere că asa va fi asa si eu am încredere ca asa va fi.
    Nu prea întelegeam să fiti ca si copiii sau lăsati copiii să vină la mine da acum am înteles cum e să raman mereu copil sa cred ca si copiii în puterea Sinelui meu Divin.
    Las Sinele să se ocupe că eu sunt copil, cred si stiu că asa va fi.
    Pupici.

Your email address will not be published. Required fields are marked *