Legea realității noastre
“Cum este în interior așa este și în exterior”
Posted on 04/12/2013

Oamenii, lucrurile, evenimentele, situațiile ne vor arăta întotdeauna către noi, ceea ce noi suntem în interior. Ceea ce noi conținem ca trăire ca vibrație în fiecare celulă a corpului fizic.

Legea realității noastre este că fiecare moment reflectă spre noi ceea ce suntem în interiorul nostru.

Avem nevoie de oamenii din jurul nostru pentru a ne arăta cine suntem și ce conținem.

Mulțumiți-le!

Ei nu sunt vinovați pentru ce trăiți în exterior, ei sunt niște mesageri ai Dumnezeului Central care reprezintă, unificarea tuturor părticelelor de Sine divin din fiecare. Și cum Sinele vrea să ne desăvârșim, metoda cea mai ușoară este să vedem în afară ce conținem în noi, prin cei din jurul nostru.

Dacă vreți să trăiți iubirea începeți să acceptați și să manifestați iubirea pentru voi ca spirite, ființe și corp fizic. Manifestând pentru voi veți atrage oameni care se iubesc, se respectă pe ei și astfel apare armonia. Armonia se simte și trăiește deoarece nimeni nu vrea să ia nimic de la nimeni, nimeni nu pândește un moment în care să se simtă bine, luând ceva din exterior ci fiecare conține și trăiește în interiorul său ceea ce dorește și vrea. Astfel nu mai aștepți pe cineva din exterior să-ți dea, să-ți umple golul din interior.

Paradoxal când nu mai aștepți nimic de la nimeni ai totul, primești totul și bucuria este fără margini.

    Cum poți afla dacă te iubești și respecți? Aruncă o privire asupra vieții tale și întreabă-te: Sunt o persoană care suferă? Am regrete? Sunt victima cuiva? Sunt plin(ă) de furie și frustrări? Puneți-vă aceste întrebări, și dacă răspunsul la una dintre ele, sau la mai multe este da, e semn că nu vă iubiți pe voi. Aflați și învățați cum să vă iubiți pe voi și veți avea puterea să le dați la o parte și să aduceți în realitatea voastră pacea, detașarea și bucuria pentru ceea ce sunteți.

    Cum le dați la o parte? Înlocuiți vechea rețea neuronală de suferință cu o alta nouă în care introduce-ți conștient în creierul vostru gânduri de frecvență înaltă  – bucurie, împlinire, prezență, dragoste, iubire de sine, respect de sine. Faceți asta cu concentrare și atenție pe astfel de gânduri, cât mai mult timp dintr-o zi.

Observați-vă cum vă exprimați, ce gândiți și ce ziceți voi despre voi. Și când rostiți ceva cu vibrație coborâtă opriți-vă din noianul gândurilor, rostiți în sinea voastră: STOP și veți vedea că îngheață toate acele gânduri care veneau buluc peste conștiința voastră. După ce s-au oprit, ștergeți cu un burete imaginar, ce ați spus, și înlocuiți rescriind sau rostind mental un gând nou de pace, bucurie, iubire, odihnă, voință, putere interioară. Astfel conectați rețelele neuronale la informații de frecvență ridicată. După ce ați făcut aceasta, de mai multe ori printr-o disciplină adică cu atenție și concentrare, de câteva ori pe zi timp de 7-21 de zile, și astfel schimbați programul vechi cu unul nou. Creierul care este un biocomputer, se prinde că ați ales conștient alt program de rulare(adică prin focus și concentrare l-ați adus pe pagina principală) și mereu îl va accesa pe cel nou.

Acesta este mecanismul prin care vă iubiți pe voi. Astfel eliminați programele de blamare, critică, furie, frustrare pe care le-ați manifestat în interiorul vostru mult timp,și schimbați programele de rulare cu gânduri de frecvență înaltă, iar într-un timp mai scurt s-au mai lung se va instala pacea în interiorul vostru(în minte și inimă). Aducând pacea în interior veți atrage prin frecvență specifică, ca un magnet pacea și în exterior, în manifestările, relațiile, serviciul vostru, etc.

Iubiți-vă pe voi înșivă, nu vă mai comparați cu alții, nu există nimeni altcineva ca și voi.

Iubirea nu are de-a face cu modul cum arătați, ci are de-a face cu tot ceea ce este esențial în voi. Așa că acordați-vă la frecvența iubirii. Fiți voi și scăpați de dorința de a fi ca toți ceilalți. Eliminați gândurile prin care credeți că lumea, societatea, mama, tata, prietenii vă sunt datori cu ceva. Voi vă sunteți datori cu datoria de a vă iubi pe voi înșivă, de a iubi Scânteia Divină din voi, de a primi și accepta experiențele din viață cu inima ușoară. Iubiți-vă într-atât încât să-i iertați pe oamenii din viața voastră, care nu fac lucrurile ca voi, care se manifestă diferit decât voi.

Când lucrați în acest mod cu voi înșivă se schimbă percepția și înțelegerea vizavi de viață, situații, momente, evenimente. Oamenii care apar în viața voastră devin vocea voastră exterioară, care exprimă prin comportamente și manifestări, ceea ce conțineți voi în interiorul vostru. Când apare o situație,un eveniment,un om care manifestă ceva ce nu îți place sau nu îți este confortabil, nu mai dați vina pe cineva ci îți pui întrebarea: Ce din mine a adus în exterior această situație? Ce am de învățat și înțeles de aici?. Stai câteva momente și deodată te luminezi, primești răspunsul din interior și, pe loc conștient, aduci un gând constructiv, dezvoltator, de pace, de frecvență ridicată în mintea ta  și în câteva momente se modifică situația exterioară. Parcă te luminezi deodată și știi ce să faci. Iar apoi observi cum se schimbă la pol opus ceea ce se manifesta cu câteva clipe mai înainte în exterior. Adică dacă omul era nervos, supărat, deodată se calmează și chiar îți spune nu știu ce m-a apucat mai înainte. Mi s-a întâmplat de foarte multe ori în ultimii ani să schimb situațiile evenimentele și manifestări din jurul meu, aplicând ce v-am scris mai sus.

Vă dau un exemplu petrecut recent. În excursia în care am fost de curând, când am ajuns în aeroportul Lasha(Tibet). fetele de la ghișeul de control viză și pașapoarte erau încruntate. Eram cu un grup de cursanți și am vorbit cu două dintre ele. Uite ce frumoase sunt și ce încruntate, hai să le facem să zâmbească. Stăteam la rând și am început să emitem iubire și să zâmbim gândindu-ne la ele în termeni de: Cât sunt de frumoase, ce minunate sunt, etc. Când am ajuns la ghișeu și am întins pașaportul au ridicat privirea cu un zâmbet mare, au râs cu noi, ne-au spus că suntem frumoase și arătăm bine în poza de pașaport, etc. Și atunci chiar am comentat cu fetele: ați văzut de cât de puțin avem nevoie să ne schimbăm realitatea. În loc să ne trateze cu rece, supărare și să ne influențeze cu aceste atitudini, ele au devenit ca noi, iar după sunt convinsă că au avut zâmbetul pe buze încă o bună bucată de timp. Astfel devenim creatorii realității noastre.

Deci, în timp, dacă voi vă iubiți și respectați pe voi vor veni oameni care se iubesc și se respectă pe ei, și implicit manifestă aceste caracteristici și asupra voastră. Deci este o interdependență magnifică între ce este în interiorul nostru și ce atragem în exteriorul nostru. În viață căpătați întotdeauna ce conțineți în interiorul vostru.

Fiți iubire și veți primi iubire.

Fiți bucurie pentru că existați și puteți experimenta și veți primi bucurie.

Fiți pace și veți aduce în realitatea voastră pacea mult dorită.

Fiți încredere în voi și veți aduce în realitatea voastră oameni de încredere.

Fiți cinstiți și impecabili cu voi și veți aduce în realitatea voastră sinceritate și cinste din partea altora.

Fiți blândețe cu voi și veți atrage blândețea în viața voastră.

Fiți ceea ce vă doriți și astfel veți atrage tot ceea ce sunteți în realitatea voastră.

Dați-vă voie să fiți și totul se va așeza de la Sine. Cu drag din iubire pentru iubire!

12 Comments
 1. Ileana Roas says:

  Nu pot sa nu va multumesc ptr. ceea ce transmiteti prin acest articol spre folosul nostru si neconditionat.Ma gandesc la ce frecventa ganditi si traiti daca reusiti sa oferiti si altora din ce stiti si practicati, cu gandul ca poate cineva are nevoie de aceasta abordare a vietii.Ma bucur ca v-am descoperit,am urmarit emisiunile tv.,am citit articolele de pe facebooc,am comandat cartile dumneavoastra si abia astept sa le citesc.Este fascinant si nobil domeniul de care va ocupati,mai ales prin faptul ca ofera celor care au nevoie si doresc si cred,toate secretele unei vieti pline de armonie,pace interioara, iubire si sanatate.Va doresc succes maxim si o viata magica

 2. agafitei ancuta says:

  BANA ZIUA DNA NICULUNA FOARTE UTIL ARTICOL ,DE FAPT CA TOATE CELELALTE .EU NU AM TERMEN DE COMPARATI PTR ELE ,PTR MINE SUNT FFF INTERESANTE SI UTILE.ABIA ASTEP SA TREACA TIMPUL PINA LA POSTAREA URMATORULUI.DE O LUNA AM INCEPUT LUCRUL CU MIENE; AFIRMATII ,RUGACINILE DE IERTARE,SE VAD UNELE SCHIMBARI IN BINE,DESI LUCREZ DUPA ” URECHEA MEA” ESTE NEVOIE SA URMEZ CURSURILE DV DAR INCA NU POT DESI IMI DORESC F MULT. VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CUM POT SA-EMIT IUBIRE- CATRE O PERSOANA CARE A ATENTAT LA VIATA SI DREPTURILE NOASTRE MULTI ANI(23)CA EU SA POT SA MERG MAI DEPARTE IN VIATA AM ITELES CA ESTE NEVOIE SA IERT SI SA RASPUND PRIN IUBIRE.SI A DOUA PROBLEMA AR FI CA DE CIND ATI SCHIMBAT NOUA PLATFORMA NU MAI PRIMESC ARTICOLELE DV PE EMAIL .M-AM INSCRIS PE NEWSLETTER- DAR TOT DEGEABA. CE ALTCEVA AR TREBUI SA MAI FAC? VA MULTUMES PTR TOT CU DRAG

 3. POPESCU MARIA MAGDALENA says:

  In fiecare zi va ascult si va reascult emisiunile postate pe site-ul clinisii dvs ,care sunt minunate. Astept cu nerabdare sa postati pe site emisiunea (integral)din nov 2013 ,eu avand posibilitatea de a le urari doar acolo.Va multumesc mult! Imi doresc din toata inima sa va intalnesc si sa particip la cursurile dvs .Sunt fericita ca existati in viata mea ! Va multumesc si va iubesc!

 4. Buna ziua, multumesc pentru acest minunat si detaliat documentar. Asteptam demult un articol sp intelesul tuturor.Am invatat multe lecti de viata de cand va cunosc .Va multumesc si Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze….. La multi ani !!!

 5. POPESCU MARIA MAGDALENA says:

  Doresc sa primesc pe mail ,orice vine din partea dvs.Totul este benefic si minunat pt noi , pt ca ne ajutati si ne invatati cum sa ne luminam sufletele si sa le umplem de iubire divina .Sunt atatea lucruri minunate dupa care am tanjit , dar pe care nu am stiut cum sa le aducem in viata noastra. Inca odata MULTUMESC DIVINITATII CA EXISTATI si ca ati intrat in viata mea !I!Astept cu nerabdare ziua cand veti veni la Bucuresti. VA IUBESC SI VA MULTUMESC!

 6. goage ana cristina says:

  multumesc pentru articolul acesta minunat si iti doresc numai bucurii,sanatate si multe realizari ,mult spor in tot ce faci, La multi ani Niculina.

 7. Mihart Maria says:

  Astazi v-am descoperit. De la primul contact imi propun sa cred ca nu e prea tarziu si asta voi crede. Imi doresc terapie cu dv. Sunt atatea lucruri in care am crezut, pe care le-am facut, dar, .. le-am facut doar cum am crezut eu ca e mai bine, atat pentru familia mea cat si pentru semeni. Incepand de acum vreau ca ceea ce fac sa fie altfel, si, de altfel si rezultatele sa fie altele . Cum pot ajunge la dv. cat mai repede, chiar de astazi, daca se poate? Va multumesc! Cu mult drag.

 8. Buna ziua doamna dragă. Ca să vă puteți întâlni cu mine e nevoie să vă faceți o programare pentru o consiliere psihospirituală sau terapie psihologică la nr din secretariat 0232240217. Vă aștept cu drag

 9. Silvia Popa says:

  Sinteti deosebita,un dar divint pentru aceasta tara.Multumesc ca existati,am ascultat interviurile de la televiiuni si am invatat foarte multe de la dvs.Va iubesc.

Your email address will not be published. Required fields are marked *