Creează-ți conștient anul 2019
Posted on 30/12/2018

Pentru început vă invit să vă așezați comod și într-un mediu liniștit. Să vă faceți o retrospectivă a anului care imediat se încheie. Să conștientizați ce acțiuni, schimbări și experiențe noi ați trăit în anul 2018. Le puteți trece pe o hârtie și le faceți o bifă ca fiind un fapt deja împlinit. Observatorul din voi(sinele divin) va vedea asta și vă va ajuta să vă deschideți spre alte experiențe noi și diferite.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Apoi lăsați-vă cuprinși de visarea cu ochii deschiși întrebându-vă: Oare ce vreau eu să trăiesc în anul 2019? Treceți mental prin toate ideile care vă apar în minte și alegeți-le pe cele care chiar intră în aria voastră de acceptare.

După ce le cunoașteți și le acceptați, cu inima ușoară (fără atașamente) le scrieți pe prima pagină a unei agende noi.

Dacă nu o veți încă în casă, mergeți și o cumpărați pentru a da acestei acțiuni de vă crea anul conștient o atitudine diferită. Atunci când facem lucrurile diferit, la nivel cuantic deschidem noi oportunități de experimentare. În același timp este foarte important să avem o intenție clară care se aliniază pe toate dimensiunile existenței noastre: minte-suflet-corp.

Asta înseamnă că dacă accept ceva la nivel mental voi putea imprima la nivel de holograme în câmpuri și la nivel de atitudine în corpul fizic. Dacă ceva încă nu este aliniat lucrăm pentru asta conștient: adică repetăm o afirmație cu ceea ce ne dorim de 21 de ori/zi timp de 21 de zile, și dacă e nevoie până la 6 luni-1 an de zile.

Acum mai avem puține zile până să scriem ce ne dorim dar dacă nu reușim să acceptăm că ceea ce ne dorim poate fi adus în realitatea noastră, lucrăm mental și emoțional pentru ca în timp să devină realitatea noastră.

Napoleon Hill într-o cartea de-a sa remarcabilă spune următoarea frază cel puțin interesantă: “putem să ne dorim orice, atâta timp cât nu călcăm pe demnitatea cuiva”.

În alt registru maestrul Ramtha spune că: “orice dorință ne vine în minte ea este deja împlinită în câmpul cuantic”– pentru că dacă ne-a venit înseamnă că o putem aduce în materie, altfel nu ne venea nouă ci altuia.

Aceste două fraze interesante ne ajută să înțelegem următorul adevăr: dacă ne vine în minte o idee(dorință) înseamnă că o putem împlini atât timp cât nu trecem peste demnitatea și liberul arbitru al cuiva.

Mai avem de furnizat o întrebare către mintea noastră atunci când ne vine o dorință și anume: Vreau eu cu adevărat să experimentez asta…? Această întrebare ne ajută să vedem dacă dorința este spre evoluție și creștere sau pentru satisfacerea egoului limitat.

Când ne dorim ceva spre creștere și evoluție tot universul conspiră pentru a duce la împlinire acea dorință.

Când ne dorim ceva pentru a crește egoul – să demonstrăm altora ce valoroși și puternici suntem – atunci vom întâlni multe piedici și e semn că asta duce la suferință.

Dacă ne răspundem cu sinceritate la întrebarea de mai sus deja 90%din dorință este împlinită ce mai avem de făcut este să aliniem conștient acțiunile și comportamentele noastre către manifestarea împlinirii.

Când ați ajuns la momentul de a scrie conștient acele dorințe cu pasiune pe prima foaie a agendei noi, rostiți cu voce tare (în care să vă auziți) ceea ce scrieți. După ce ați scris dorințele în colțul din dreapta jos scrieți: Așa este și așa să fie! și semnați cu semnătura voastră.

Această acțiune este similară cu aceea a unui arhitect sau pictor care după ce își termină creația se semnează pentru a lăsa o amprentă a muncii sale. Oricine va vedea un tablou sau vreo lucrare de-a sa va ști cine a făcut acea lucrare. Autorul rămâne veșnic întipărit pe lucrarea sa atât prin vibrația lucrării cât și prin semnătura din colțul lucrării.

Așa este și cu lista dorințelor voastre: în câmpul cuantic scrisul este ca o semnătură magnetică așa că oricine în câmpul cuantic va vedea dorințele voastre scrise iar la finalul lor semnătura voastră va ști că aceasta este creația voastră și va respecta asta cu strictețe.

În universul cuantic tot ceea ce vă doriți este deja împlinit așa că bucurați-vă și celebrați manifestarea divinului prin voi aici, în planul materiei. Să aveți un an 2019 magic.

Mult succes în a vă crea conștient anul 2019.

Din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și creație

 

10 Comments
 1. Mihaela Sperila says:

  Mulțumesc Niculina,
  Sa ai un an minunat!
  Te îmbrățișez cu drag
  Mihaela

 2. Oprica Bulacu says:

  Buna ziua d.na Niculina Gheorghita. Multumesc din inima pentru aceste sfaturi miraculoase as putea spune, pentru mine. Sa aveti un an nou magic si sa ne ajutati in continuare cu sfaturile dvs.

 3. Buna seara! 🙂 Cum anume scriem ceea ce ne dorim? Atunci cand stiu cu adevarat ce vreau, imi scriu dorintele pe hartie pur si simplu? De exemplu : ”Vreau sa intalnesc barbatul potrivit” sau ” Intalnesc barbatul potrivit” ? Nu stiu exact cum sa formulez si tare as vrea sa stiu cum sa fac asta! Multumesc mult! Sa aveti un an minunat, plin de iubire!

 4. Adriana Nicoleta Zamfir says:

  Draga Niculina,

  Multumesc foarte mult pentru acest articol, este foarte util si interesant. Interesant pentru ca insasi actiunea de a-ti crea ziua, luna, anul, realitatea este interesanta si uau!
  Sa ai un 2019 cum il doresti, plin de inspiratie, iubire su cunoastere!

 5. Cum formulăm mai exact dorințele? am locul de muncă potrivit, m-am angajat, mă angajez, vreau să mă angajez? Mulțumesc

 6. Antoaneta says:

  Happy New year, health and prosperity. Esti magnifica, multumesc din toata fiinta mea pt tot ceea ce esti. Sunt recunoscatoare pt tot ce am preluat de la dv, in procesul meu personal de transformare. Binecuvintare, Lumina, Sanatate Radianta, Bucurie.

Your email address will not be published. Required fields are marked *