Creaţia aduce bucuria manifestă
Posted on 19/03/2013

Am fost creaţi cu un potenţial magnific prin scânteia divină, parte din Dumnezeul Central. Prin creaţie noi ne deschidem acest izvorul nelimitat al potențialului divin. Fiecare dintre noi avem un izvor de inspiraţie de la sursa Supremă. Acest izvor va scoate apa la suprafaţă dacă noi vom bea apă cât mai des din el. Prin creaţiile pe care le facem conştient sau nu el se activează.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

De aceea oamenii care crează şi fac tot timpul ce le place sunt în contact permanent cu Sinele Divin. Efectele contactului permanent cu Sinele Divin sunt:

Energie nelimitată. Adică nu mai apare oboseala deoarece corpul se hrăneşte cu energii foarte subtile care îl încarcă în permanenţă.

Credinţă manifestă în tot ce îţi propui. Adică descarci informaţii din Sinele tău Divin cu ce ai de făcut pentru a te împlini şi astfel crezi în împlinirea sau materializarea a ceea ce îți propui din Sine. Când o informaţie vine din Sine, este în armonie cu întreg universul cu mediul înconjurător cu semenii tăi şi nu în ultimul rând cu tine. De aceea faptul că vine din Sine şi nu din personalitate este o garanţie a împlinirii, deoarece la nivel de Sine noi suntem una cu totul.

Smerenie manifestă. Când eşti în contact cu Sinele tău Divin nu vrei să demonstrezi nimănui cât de mare şi de valoros eşti tu, ci tot ce vrei să creezi și faci este pentru a manifesta Spiritul prin materie. Vezi oamenii din jurul tău ca pe niște spirite care se manifestă atât cât știu și pot. Nu mai judeci, nu mai pui etichete și nu mai critici conform convingerilor tale.

Bucurie manifestă. Contactul cu Sinele tău Divin permanent îţi conferă starea în care iei lucrurile aşa cum vin deoarece eşti conştient că tot ce vine tu ai creat cândva prin gând. Aşa cum ai creat cândva, când eşti treaz, adică conştient de tine ai capacitatea și activată potența prin care poţi schimba ceea ce ai creat, într-o clipă. Cum? – mă veți întreba. Prin lucru conştient şi disciplină. Adică dacă ai avut ură sau resentimente faţă de cineva poţi să elimini acele holograme (create de tine cândva) din câmpurile tale prin lucru conştient. Adică doar creatorul poate schimba propria creaţie şi nu cineva din exterior.

Noi suntem ceea ce am creat cândva conștient sau nu. Ceea ce am creat prin gândurile și apoi emoțiile noastre a fost stocat în câmpurile sau corpurile subtile ale noastre, sub formă de holograme. Aceste holograme sunt ca niște coduri în care avem informațiile create cândva și stocate. De fiecare dată când apare un stimul interior (gânduri, emoții) sau exterior (manifestarea cuiva, un loc, o situație, un eveniment) se activează holograma aferentă și începe comportamentul, manifestarea noastră. Prin aceste manifestări arătăm cine suntem. De aceea de multe ori întâlnesc clienți în cabinet care îmi spun, știu teoretic ce îmi spuneți, pentru că citesc de 5-10 ani tot felul de cărți, filme,etc. de dezvoltare personală, dar nu știu cum să fac concret. Atâta timp cât nu te-ai canalizat conștient pe o disciplină practică, adică să vrei să experimentezi 29 de zile ceea ce ai citit sau ai văzut undeva, nu se activează holograma și nu poți crea realitatea.

De ce 29 de zile? Deoarece atât îi trebuie unui neuron să crească şi să devină stabil.

Ce înseamnă o disciplină? Să îți propui un anumit program pe care să-l urmezi zilnic, adică să-i dai energie zilnic pentru a deveni experiență și apoi adevăr pentru tine. Când ai acest adevăr implementat sub formă de hologramă atunci te manifești firesc, ești acel comportament te dezvolți, crești și creezi firesc. Nu mai faci teatru și nu mai vorbești din cărți. Ești acel ceva și te bucuri de tot ceea ce ești și faci. Astfel nu te mai blamezi, nu te mai critici, nu mai intri în competiție cu alții și nu mai vrei să fii ca altcineva. În acea stare vrei doar să fii tu, să îți manifești Sinele Divin (Spiritul) și să crești Potențialul Divin din Spirit.

Creația aduce bucurie manifestă, deoarece atunci când creezi ceva ești în contact cu Sinele Divin, și de fapt tu te joci ca un copil, fără să ai așteptări și limite. Faci din bucuria de a face, crea fără să dai direcție sau scop final, dar știi că va fi ceva minunat.

Când vom gândi că în fiecare zi este nouă și ne vom manifesta în activitățile de rutină ca și cum le facem prima dată, bucuria nu va mai pleca de pe chipul și din manifestările noastre. Spor la lucru cu voi și nu uitați, toată puterea se află în interiorul vostru. Cu drag

3 Comments
  1. Minunat! Și atât de ușor de pus în practica, doar că ne este greu,să ieșim din zona de confort și sa experimentam lucruri noi.
    Mulțumim stimata doamna, pentru toate aceste informații valoroase!

    Cu stima Daniela

  2. Sunt in lucru cu mine….si as vrea sa reusesc sa nu mai judec pe altii….intr/o colectivitate cu majoritatea femei e usor ca se barfesc una pe alta….e realitatea mea….ar di bine sa incep sa imi spun imi pare rau ca am vorbit de tine,iarta-ma,te iubesc,multumesc .?daca e asa,incep acum

Your email address will not be published. Required fields are marked *