Creează-ți conștient(ă) anul 2017!
Posted on 30/12/2016

     Pentru fiecare început, fie că este anul, ziua sau luna e necesar să fim conștienți dacă și ce vrem de fapt. E important să ne cunoaștem potențialul divin nelimitat și limitările, pe care ni le creăm cu mintea noastră, prin gândurile, atitudinile și comportamentele noastre.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

    De aceea azi, la finalul anului 2016 vă recomand să vă așezați în contact și comuniune cu voi, cu ființa voastră, cu mintea și personalitatea voastră și să vă întrebați ce vreți de fapt să realizați în anul 2017 pe cele 5 dimensiuni explicate mai jos.

     În plan personal ce ați vrea să realizați pentru a vă crește inima și a manifesta cât mai mult din potențialul divin lăuntric.

     În plan familial ce vreți să realizați cu cei din familie, cum să vă îmbunătățiți relațiile ca să trăiți în armonie, iubire și încredere manifestă.

   În plan profesional ce vă propuneți să realizați, ce cursuri să mai faceți ca să vă perfecționați, cum să fiți mai eficienți la serviciu în așa fel încât să plecați la finalul programului într-o stare de bunăstare interioară și exterioară.

    În plan social ce ați vrea să realizați pentru comunitatea în care trăiți, pentru cei din jurul vostru în așa fel încât să vă bucurați că pe unde ați trecut ați lăsat ceva în urmă.

    În plan spiritual ce atitudine vreți să dezvoltați, ce abilitate interioară să o activați și cum să vă depășiți condiția umană limitată pentru a crește manifestarea divinului din voi.

    După ce ați descoperit ce vreți de fapt, scrieți pe prima pagină a unei agende – alese cu grijă – fiecare din dorințele de împlinit.

    La finalul paginii scrieți: Așa este și așa să fie! – indică faptul că acceptați cu mintea voastră că, dorințele sunt deja împlinite în câmpul cuantic.

   În colțul din dreapta jos semnați cu semnătura voastră – este ca o pecete, ca o semnătură magnetică pe care o transmiteți universului – adică sunteți conștienți, trezi și implicați cu toată ființa în ce vreți să împliniți.

    Așa că totul este foarte simplu și la îndemâna tuturor.

  Ați crea conștient anul nu necesită tehnici sofisticate care să vă îndepărteze de ținta voastră ci, este necesar să aveți luciditate, curaj în a îndrăzni și credință manifestă.

    Mult succes și amintiți-vă că sunteți creatorii realității voastre dintotdeauna (conștient sau inconștient), chiar dacă știți sau nu asta. Nimeni din acest univers nu poate face ceva în locul vostru, așa că: Hai la Treabă!

 Cu drag din iubire și cunoaștere pentru cunoaștere și împlinire!

14 Comments
 1. Doina Rozica says:

  Mulțumesc din suflet ca ai apărut în viața mea. Mulțumesc ca ne împărtășești gândurile si trăirile tale. Sa ai viața plină de bucurii. Te iubesc .

 2. Anul acesta v-am gasit din intamplare sau poate asa mi-a fost dat,intr -un moment mai putin placut al vietii mele…am urmarit majoritatea eminsiunilor dumneavostra si pot afima ca pentru mine a-ti fost ca un inger pazitor.Sigur ca mai am de lucru cu mine dar vreau sa va multumesc din toata inima pentru tot ce ne daruiti si pentru bucuria pe care o simt astazi si acum .Un an nou plin de iubire .Gabriela Jalba

 3. mi-am pregatit agenda si in scurt timp imi scriu pe pagina tot ce vreau sa realizez in anul 2017 e ceva timp de cind fac acest lucru si vad cum multe din vise se realizeaza ITI MULTUMESC NICULINA . BUCURIE

 4. Mulțumesc Niculina. Am terminat de scris ,pe frumoasa agenda pe care ne-ai dăruit-o cu mare drag,tot ceea ce-mi doresc sa realizez în noul an .Am învățat de la tine ca totul este posibil și cred cu tărie ca totul se va realiza. Un an asa cum ți-l dorești!Te îmbrățișez și abia aștept sa ne revedem.

 5. Maria Ungureanu says:

  Multumesc Niculina , totdeauna ai idei excelente, bine venite si parca pt. sufletul meu, LA MULTI ANI, Maria

 6. La multi ani, cu bucurie !

  Iti multumesc pentru ca existi, esti minunata, esti bucurie, esti iubire !

  Mi-am scris in frumoasa mea agenda *rosie* toate dorintele pentru cele cinci dimensiuni,
  le-am transmis cu drag in univers, spre rezolvare.

  Cu binecuvantare divina ” Asa este si Asa sa Fie !”

  Te imbratisez cu sufletul, te iubesc si iti multumesc !

 7. lola vass says:

  Asa am facut si nu numai ca nimic dar absolut nimic nu s-a indeplint ci a si decedat persoana de linga mine….si asa ceva nici macar n-am gindit eu sau ea!Prostii,aberatii,enormitati….

 8. Persoana care a decedat nu avea legătură cu ce lucrați dumneavostră. Fiecare face doar pentru el.
  O fi enormități pentru d-voastră dar pe univers nu-l interesează dacă credeți sau nu.
  Lucrurile se întâmplă așa cum gândești,vorbești și faci. Așa că rezultatul unei acțiuni este exact credința ta în acel rezultat. Spor la toate

Your email address will not be published. Required fields are marked *