Conferință Brașov 26.03.2016
Posted on 29/03/2016

“Mesajul specialistei care a urcat pe scena Târgulu a fost cât se poate de convingător: dorinţele noastre se împlinesc prin cunoaştere şi credinţă. I-am invitat pe vizitatorii Târgului, sosiţi din Braşov şi din afara Braşovului să afle mai multe despre potenţialul fiecărui individ, despre mijloacele de a obţine o stare de sănătate radiantă. În a treia zi a Târgului, psihologul clinician, expert Bowen, autoare a 10 cărţi şi a unor cursuri de dezvoltare personală pentru cupluri, femei, părinţi, adolescenţi, creatoarea programului Holisterapia. NICULINA GHEORGHIŢĂ a propus câteva repere de autocunoaştere şi tehnici pentru a reveni la starea de echilibru mental. Regăsirea puterii interioare, aşa cum a sugerat Niculina Gheorghiţă se leagă de de posibilitatea intervenţiei asupra minţii. Dacă fiinţa umană poate fi gândită în 3 dimensiuni: corp, minte, spirit, singura dimensiunea în care putem opera schimbari semnificative este mintea umană (care este şi originea suferinţei). Pentru a reuşi o asemenea intervenţie e necesară identificarea condiţionărilor şi moştenirilor traduse în comportamente automate şi reacţiile imitate de la părinţi – aşa putem face primii paşi pentru a reuşi conştient să schimbăm subconştientul (acolo unde se fundamentează o mare parte a comportamentelor noastre). În cadrul conferinţei, Niculina Gheorghiţă a prezentat şapte tehnici accesibile prin care putem avea impact asupra propriei noastre persoane, prin care putem pune bazele construirii unui viitor conştient.”{Libris Brașov}

4 Comments
 1. Liliana Bauman says:

  Mi-am dorit foarte mult sa te intalnesc, dupa ce am citit si vizionat multe video pe you tube. Si m-a bucurat foarte mult conferinta asta si ca te-am intalnit live. Am avut o bucurie si o emotie…ca un copil. Multumesc!

 2. Bună seara Dna draga
  Am dat de dvs căutând terapii de relaxare,și tare mi ați plăcut,
  As vrea sa ne învățați cum să ne ținem în frâu frica de medici,
  Eu sunt o fire mai fricoasa ,cu mine,
  Încurajez pe alții,dar pe mine nu pot
  Aștept să mi răspundeți
  De azi in colo o sa va ascult mereu

 3. Cristina Truta says:

  Buna ziua! As dori o programare la dna Niculina. Am sunat pe numarul de telefon de pe facebook azi,dar si acum cateva saptamani, insa nu a raspuns nimeni. Am vrut sa trimit un mesaj de pe sit, insa nu functioneaza, apare o eroare. Asa ca scriu aici. Va multumesc!

Your email address will not be published. Required fields are marked *