2 Comments
 1. Calin Elena says:

  Buna ziua !
  Ma numesc EU,sunt dintr-o localitate cu cei mai frumosi oameni de pe Pamant, a caror frumusete am descoperit-o dupa mai multi ani de cautare a Divinitatii din mine si dupa o buna perioada de experiente iminente , minunate si in urma carora am trait mai multe minuni ….
  Noi numim minuni, acele lucruri care ni se intampla uneori si nu ni le putem explica pe moment .De ce ? Pentru ca din „start” am pornit cu o anume limitare , neincredere , neputinta !
  In urma acestor minuni , am primit numele Eu. Odata cu „rebotezarea” mea, am primit si intelepciunea de a face diferenta intre minunile mai sus mentionate si „Adevaratele minuni „ pe care le intalnim la tot pasul si pe care nu ni le insusim din pacate, din necunoastere, ne vointa, ne dorinta , NEPUTINTA!
  Asadar , acum ca m-am prezentat aproximativ ,pot trece mai usor la comentariul pe care vreau sa-l las acestui eveniment , unde am participat si eu, in semn de recunostinta pentru ceea ce este doamna Niculina Gheorghita :
  MULTUMESC din suflet pentru ca a muncit ani de ordinul zecilor, pentru ca eu sa-mi explic atat de usor miracolul acesta care este VIATA .
  MI-AS FI DORIT sa o fi descoperit ceva mai inainte , pentru ca aceste „cautari „ ale mele sa fi fost mai usoare ( asi fi spus altadata ), dar acest lucru ar fi insemnat pentru mine un DAR obtinut prea usor, asa ca AZI nu mai cred acelasi lucru .. .
  MULTUMESC din SUFLET tuturor experientelor pe care le-am trait , din care am invatat si de care mi-amintesc acum cu blandete , intelegere , acceptare si iubire!
  Multumesc oamenilor , intamplarilor , autorilor de carti pe care le-am citit, oamenilor care mi le-au recomandat, personajelor din aceste carti , ,puterii Divine care i-a insufletit sa traiasca experiente „bune de pus pe pagina” .. cum se spune .. si sa le depaseasca cu succes… din care eu sa invat si pe care sa mi le amintesc si explic mai repede ca niciodata !
  Multumesc tuturor evenimentelor din care m-am hranit in nevoia mea de „Cunoastere a ADEVARULUI”, nevoie pe care o simteam din ce in ce mai acut, dar in mod special MULTUMESC doamnei NICULINA GHEORGHITA pentru ca mi-a „INTREGIT „ aceasta nevoie de” CUNOASTERE a ADEVARULUI „ !!!!!!!!!!!
  Care Adevar ? Adevarul este unul ! … La El ma refeream !
  Va multumesc si va imbratisez cu sufletul !
  PS. Sper ca nu vi s-au ofilit ghioceii pana acasa.. Ai mei s-au ofilit de tot !
  Apropo : Ma mandresc cu numele meu !

 2. Bună seara. Mulțumesc pentru aprecieri. Mă bucur pentru momentul creat de toți cei prezenți ieri la conferință. Vreau să vă spun că ghioceii mei sunt vii și vor fi mult timp de acum înainte pentru că am ales să trăiască. Mult succes în tot ce faceți. Vă îmbrățișez cu drag

Your email address will not be published. Required fields are marked *