Bucuria sănătăţii perfecte 3
Posted on 27/08/2012

Detoxificarea, o condiţie pentru Sănătate

Informaţiile prezentate în capitolele anterioare, sprijinite de observaţii clinice sincere, indică fără îndoială că motivul suprem pentru toate bolile, este otrăvirea corpului nostru, dincolo de capacitatea sa de a neutraliza otrava.

Orice altceva, indiferent cât de complicat ar fi, care implică alte creaturi vii sau nu (bacterii, paraziţi etc.) sunt numai o consecinţă.

De asemenea am constatat, că otrăvirea corpului nostru este în mare măsură provocată de propria noastră ignoranţă, sau de dezinformare. Deci, în corpul nostru avem o combinaţie nespecificată de toxine. Ne simţim bine, dar am putea să ne simţim mult mai bine şi de asemenea să arătăm mult mai tineri. Ce trebuie să facem?

Răspunsul este pur şi simplu următorul:

– în primul rând detoxifierea corpului, şi

– nu mai continuaţi să-l otrăviţi din nou!

Scapă cât mai repede de toxine şi cât mai eficient posibil. Procedând astfel şi purificând corpul vostru, restabileşti puterile naturale de vindecare ale corpului. În acest fel, sistemul tău minte-corp, va fi capabil să se vindece rapid, cu efort minim din partea ta şi cu o atenţie conştientă minimă.

Acesta este primul pas şi cel necesar pentru adevărata vindecare.

Înainte de a discuta despre strategiile naturale disponibile pentru detoxifiere, aş dori să vă îndrept atenţia pentru a doua condiţie, foarte importantă pentru vindecarea adevărată: purificarea minţii tale.

{Dr. Tom J. Chalko MSc, Dr EngSc, MIEAust}

No comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *