Apă caldă cu lămâie – o minune
Posted on 30/12/2012

Începeți ziua cu o cană de apă caldă şi sucul de la o jumătate de lămâie.

E atât de simplu, iar beneficiile sunt prea bune pentru a le ignora.

Apa caldă cu lămâie:

1. Stimulează sistemul imunitar

Lămâile sunt bogate în vitamina C şi potasiu. Vitamina C este foarte bună pentru combaterea răcelilor şi potasiu stimulează creierul şi sistemul nervos și ajută la controlul tensiunii arteriale.

2. Echilibrează pH-ului

Lamaile sunt un aliment alcalin incredibil. Acestea sunt acide, dar în interiorul corpului sunt alcaline (acidul citric nu creează aciditate în organism o dată metabolizat). Un organism alcalin este cu adevărat cheia pentru o sanatate buna.

 3. Ajuta la pierderea în greutate

Lamaile sunt bogate in fibre pectina, care combate foametea. De asemenea, a fost demonstrat că oamenii care au o dieta mai alcalina pierd in greutate mai repede.

 4. Ajută la digestie

Apă caldă servește la stimularea tractului gastro-intestinal și peristaltismul – valuri de contractii musculare în interiorul peretilor intestinali. Lămâile și lime sunt, de asemenea, bogate in minerale si vitamine si ajuta sa eliminati ama, sau toxinelor, din tractul digestiv.

 5. Acţioneaza ca un diuretic blând, natural

Sucul de lamaie ajuta la emilimarea toxinelor, deoarece lămâia crește rata de urinare în organism. Toxinele sunt, prin urmare, eliminate într-un ritm mai rapid, care vă ajută să păstrați tractul urinar sănătos.

 6. Curăţă pielea

Vitamina C ajuta la diminuarea ridurilor și a petelor. Apa cu lămâie elimină toxinele din sânge şi ajută la menținerea pielii curate.

 7. Hidratează sistemul limfatic

Atunci când corpul tau este deshidratat, sau profund deshidratat, acesta nu îşi poate îndeplini toate funcțiile, ceea ce duce la acumularea de toxine, stres, constipaţie, iar lista poate continua. Glandele suprarenale sunt două glande mici pe partea de sus a rinichilor, și împreună cu tiroida creează energie. Ele, de asemenea, secretă hormoni importanţi, inclusiv aldosteron. Aldosteronul este un hormon secretat de glandele suprarenale, care regleaza nivelul de apă și concentrația de minerale, cum ar fi sodiu, în organism, ajutându-vă să rămâneţi hidrataţi.

Adoptand această practică de a bea o cană de apă caldă cu lămâie în fiecare dimineață timp de o lună, poate ajuta enorm. Nu fiţi surprinşi dacă începeţi să vedeti viaţa într-o lumină nouă. Să vă fie de folos. Cu drag

4 Comments
  1. Fiți binecuvântată!
    Ne trimiteți numai informații de cea mai bună calitate.Vă mulțumesc și vă doresc să aveți un An Nou, așa cum vi-l doriți și cum știți, să vi-l creați.

    La mulți ani!

  2. Multumim,ne trasmiteti informati de mare valoare si incarcate cu multa dragoste… sa aveti parte de multa BUCURIE.

Your email address will not be published. Required fields are marked *