Anul 2020 poate fi creeat constient
Posted on 01/01/2020

La începutul acestei zile de început de an vă invit să vă așezați comod și într-un mediu liniștit. Să vă faceți o retrospectivă a anului care tocmai s-a încheiat. Să conștientizați ce acțiuni, schimbări și experiențe noi ați trăit în anul 2019. Le puteți trece pe o hârtie și le faceți o bifă ca fiind un fapt deja împlinit. Observatorul din voi (sinele divin) va vedea asta și vă va ajuta să vă deschideți spre alte experiențe noi și diferite.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Apoi intrați într-o stare de contemplare întrebându-vă în interiorul vostru: Oare ce as vrea să mai experimentez și să traiesc conștient în anul 2020? Treceți mental prin toate ideile care vă apar în minte și alegeți-le pe cele care chiar intră în aria voastră de acceptare și pe care le puteti vedea împlinite.

După ce le cunoașteți și le acceptați, cu inima ușoară (fără atașamente) le scrieți pe prima pagină a unei agende noi.

Pentru experiențe noi e necesar să faceți acțiuni noi și agendă nouă, astfel încât că mintea voastră egocentrică va accepta că voi conștient vreți să vă creați anul 2020 cu o atitudine diferită. Atunci când facem lucrurile diferit, la nivel cuantic deschidem noi oportunități de experimentare. În același timp este foarte important să avem o intenție clară care se aliniază pe toate dimensiunile existenței noastre: spirit -minte – corp.

Asta înseamnă că dacă cineva acceptă ceva la nivel mental va putea imprima prin energia psihică emisă la nivel de holograme în câmpuri și la nivel de atitudine și comportament în corpul fizic adică în planul material aducem ceva din interior spre exterior.

Dacă ceva încă nu este aliniat – adica cu spiritul vrei dar mintea zice că nu se poate, iar corpul se comportă conform minții – lucrăm pentru asta conștient: adică repetăm o afirmație cu ceea ce ne dorim de 21 de ori/zi timp de 21 de zile, și dacă e nevoie până la 6 luni- un an de zile.

Acum fiind deja un an nou început e bine să scriem ce ne dorim, însă dacă nu reușim să acceptăm că ceea ce ne dorim poate fi adus în realitatea noastră, lucrăm mental și emoțional pentru ca în timp să devină realitatea noastră.

Napoleon Hill într-o cartea de-a sa remarcabilă spune următoarea frază cel puțin interesantă: “putem să ne dorim orice, atâta timp cât nu călcăm pe demnitatea și libera alegere a cuiva”.

În alt registru maestrul Ramtha spune că: “orice dorință ne vine în minte, este deja împlinită în câmpul cuantic”– pentru că dacă ne-a venit înseamnă că o putem aduce în materie, altfel nu ne-ar veni nouă ci altcuiva.

Aceste două fraze interesante ne ajută să înțelegem următorul adevăr: dacă ne vine în minte o idee(dorință) înseamnă că o putem împlini atât timp cât nu trecem peste demnitatea și liberul arbitru al cuiva.

Mai avem de furnizat o întrebare către mintea noastră atunci când ne vine o dorință și anume:

Vreau eu cu adevărat să experimentez asta…? Această întrebare ne ajută să vedem dacă dorința este spre evoluție și creștere sau pentru satisfacerea egoului limitat.

Când ne dorim ceva spre creștere și evoluție tot universul conspiră pentru a duce la împlinire acea dorință.

Când ne dorim ceva pentru a crește egoul atunci vom întâlni multe piedici și e semn că asta duce la suferință.

Dacă ne răspundem cu sinceritate la întrebarea de mai sus deja 90%din dorință este împlinită ce mai avem de făcut este să aliniem conștient acțiunile și comportamentele noastre către manifestarea împlinirii.

Când ați ajuns la momentul de a scrie conștient acele dorințe cu pasiune pe prima foaie a agendei noi, rostiți cu voce tare (în care să vă auziți) ceea ce scrieți. După ce ați scris dorințele în colțul din dreapta jos scrieți: Așa este și așa să fie! și semnați cu semnătura voastră.

Această acțiune este similară cu aceea a unui arhitect sau pictor care după ce își termină creația se semnează pentru a lăsa o amprentă a muncii sale. Oricine va vedea un tablou sau vreo lucrare de-a sa va ști cine a făcut acea lucrare. Autorul rămâne veșnic întipărit pe lucrarea sa atât prin vibrația lucrării cât și prin semnătura din colțul lucrării.

Așa este și cu lista dorințelor voastre: în câmpul cuantic scrisul este ca o semnătură magnetică așa că oricine va vedea în câmpul cuantic, dorințele voastre scrise iar la finalul lor semnătura voastră va ști că aceasta este creația voastră și va respecta asta cu strictețe.

În universul cuantic tot ceea ce vă doriți este deja împlinit așa că bucurați-vă și celebrați manifestarea divinului prin voi aici, în planul materiei. Să aveți un an 2020 magic.

Din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și creație conștientă

7 Comments
 1. Claudia Jercan says:

  Sa fiti sănătoasă și binecuvântată.
  Sunt fericita ca pot citi articolele dvs.

 2. Camelia Bucica says:

  Buna ziua, d na Niculina Gheorghita.
  Ma numesc Camelia Bucica și as dori sa ajung la dumneavoastra la cabinet în Brașov.
  Cum s ar putea face o programare?

  Va mulțumesc cu recunoștință,
  Camelia.

 3. Pur și simplu “te iubesc” Niculina. Am pus în practica tot ce tu ne înveți și de când fac asta viata mea și a celor din jurul meu este minunată

 4. Arzoiu Eugenia says:

  Dna Niculina! sânteți un om minunat!Vam descoperit anul trecut,
  luna Octombrie .Am cumpărat cartea albastră regăsirea puterii interioare… dorința mea este să vă îtâlnesc…
  Vă iubesc! și Mulțumesc!

Your email address will not be published. Required fields are marked *