Iubirea și binefacerile ei
Posted on 09/03/2012

 

“O rază de iubire te înalţă mai sus decât îţi poţi imagina.”

Energia de iubire este aceea care ridică privirile abătute, vindecă suferinţa anilor de strădanie, hrăneşte sufletul în pornirea sa spre unirea cu Spiritul, animă materia şi treansformă ceea ce nu trebuie să fie în ceea ce trebuie.

                 Autor articol: Ph. Niculina Gheorghiță

Iubirea are puterea să spiritualizeze instantaneu, impregnând fiecare individ cu o trăire superioară a legăturii universale şi a trăirii universale.

Punctul critic în evoluţia unui om constă în “a fi” nu în ce se spune despre a fi.

Trebuie să acţionăm şi acţiunea este interioară.

Sentimentul fericirii, înseamnă sporirea cantităţii de iubire din suflet.

Atunci când eul uman (alter-egoul) simte că el este mai real şi mai important decât iubirea, iubirea din suflet începe să se stingă – aceasta este adevărata nefericire.

„Pune-ţi ca bază a vieţii BUNĂTATEA, DREPTATEA ca măsură, ÎNŢELEPCIUNEA ca limită, IUBIREA ca delectare şi ADEVĂRUL ca lumină” [Peter Deunov].

Iubirea de sine – a fi aliatul tău, cel care-şi acceptă şi valorizează atât puterile cât şi limitele, ca agenţi ai schimbării – asta înseamnă să contezi pe tine.

Pacea vine în clipa în care încetăm de a ne mai preface că suntem altceva decât Sinele nostru adevărat.

Atunci când nu ne recunoaştem întregul potenţial, nu permitem universului să ne dea darurile noastre divine.

Pentru a avea dragoste faţă de noi, trebuie să ne iertăm. Iertarea vine din inimă şi nu din ego.

Iertarea este o alegere.

Dragostea care nu cuprinde o acceptare totală a fiinţei noastre este incompletă.

Adesea durează un timp până când suntem capabili să vedem anumite aspecte din noi înşine.

Vindecare pe care o căutăm în relaţiile noastre nu va veni de la altă persoană. Ea trebuie să vină mai întâi de la noi. Face-ţi pentru voi înşivă ceea ce aţi vrea să facă alţii pentru voi.

Trataţi-vă ca pe nişte regi. Asta şi sunteţi!

Dacă vă iubiţi, vă îngrijiţi şi vă apreciaţi lăuntric, aceasta se va manifesta în viaţa voastră exterioară.

Dacă doriţi şi mai multă dragoste daţi-vă vouă înşivă mai multă dragoste.

Dacă doriţi să fiţi acceptaţi, acceptaţi-vă pe voi înşivă.

Atunci când vă acceptați, din voi pleacă un flux de conștiință care rezonează cu cei din jur, iar ei manifestă acceptarea pentru voi. Nimeni din exterior nu este responsabil de situațiile care apar în viața noastră, ci doar noi care ne creiem realitatea prin ceea ce gândim, acceptăm și credem. Când un gând rulează prin mintea noastră el atrage din univers gânduri de aceeași vibrație, așa că „ceea ce semeni aia culegi”.

În momentul în care te iubești transmiți un flux de conștiință în mediul înconjurător care, va aduce prin rezonanță în viața ta oameni care se iubesc pe ei, și atunci ne vom întâlni cu cei care au destulă iubire pentru ei și nu au nevoie de iubire de la noi, ci au atitudinea de abundență și îndestulare cu care împreună vom realiza vise mărețe.

 Acești oameni nu vor mai vrea să ne înșele, fure, judece, invidieze pentru că au destul. Iar atunci când ai destul, dai necondiționat, iubești necondiționat, nu ai așteptări, nu te simți frustrat de un comportament sau altul, nu judeci, pentru că tu ești și atât. 

Astfel că, pe  fiecare om din jurul tău îl vei vedea așa cum te vezi pe tine, pentru că de fapt în Sursă suntem toți Unul. Așa să fie!

No comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *